18 Nisan 2024, Perşembe

Karpuzlu’da kayınbaba dehşeti! 1 ölü

28 Mart 2018, Çarşamba 21:19

     


Karpuzlu'da gelinin başka biriyle gönül ilişkisi olduğunu iddia eden kayınbaba pompalı tüfekle dehşet saçtı. Olayda bir kişi ölürken bir kişi de yaralandı.

 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

 

Olay, Karpuzlu İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı yakınlarında saat 19:30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre gelinin başka biriyle gönül ilişkisi olduğunu öğrenen Ramazan Üstün, pompalı tüfekle Nihat Çankaya ve M.Ç.'nin yolunu keserek tüfekle iki el ateş etti. M.Ç. ve Nihat Çankaya tüfekten çıkan saçmalarla çeşitli yerlerinden yaraladı. Olayı gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı M.Ç. ve Nihat Çankaya'yı ambulansla Karpuzlu Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Durumu ağır olan Nihat Çankaya doktorların tüm müdehalelerine rağmen kurtarılamadı. M.Ç., ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

 

TÜFEK TUTUKLUK YAPINCA KURTULMUŞ

Öte yandan Ramazan Üstün'ün geçtiğimiz hafta İlçe merkezinde pompalı tüfekle M.Ç.’yi kovaladığı ve silahın tutukluk yaptığı öğrenildi. Olaydan sonra Karpuzlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne sığın M.Ç.'nin Ramazan Üstün’den şikayetçi olduğu bilgisine ulaşıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (OSMAN YURTTAŞ)

 







 
Son Eklenen Haberler