28 Mart 2024, Perşembe

5 gündür aranan kişinin cesedi kuyuda bulundu

26 Mart 2015, Perşembe 17:01

     


Çine'nin Kasar Mahallesi’nde Pazar günü sabah saatlerinde evden çıkan 55 yaşındaki Recep Karataş’ın cesedi, 5 gün sonra mahallenin yakınındaki bir kuyuda bulundu. Karataş’ın cansız bedeni, Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Aydın Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu kuyudan çıkartıldı. Karataş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Pazar günü sabah evden çıkan Recep Karataş’tan bir daha haber alınamadı. Yakınları ve mahalle sakinleri tarafından 5 gündür aranan Karataş’ın cesedi, bugün saat 13.00 sıralarında mahalle girişinde bulunan Köçekler Kuyusunda yoldan geçen Mustafa Görgülü'nün (65), kuyunun başındaki ceketi fark etmesi ile bulundu. Görgülü, durumu Recep Karataş’ın oğlu Gökhan Karataş'a (23) haber verdi. Gökhan Karataş da, Çine İlçe Jandarma Komutanlığı'na bilgi verdi.

Daha sonra olay yerine gelen Jandarma ekipleri, yaptıkları incelemede Recep Karataş’ın kuyuya düştüğünü tespit etti. Olay yerine Aydın Belediyesi İtfaiye ekipleri ile Aydın Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri çağrıldı. Ekipler, uzun süren bir çalışma sonrası Karataş’ın cesedini kuyudan çıkardı. Karataş’ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Çine Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler