29 Mart 2024, Cuma

Kavganın altından ayarı düşük altın çıktı

25 Mart 2015, Çarşamba 23:15

     


Çine Kalabak Parkı’nda dün akşam saatlerinde M.A. (36) ile T.G. (32) arasında çıkan kavgada, T.G. vücudundan aldığı bıçak darbesiyle hafif yaralandı. Kavganın ayarı düşük altın nedeniyle çıktığı öğrenildi.

 

Olay, Sarıoğlu Mahallesi’nde bulunan Kalabak Parkı’nda meydana geldi. Önceden aralarında husumet olduğu iddia edilen M. A. (36), T. G. (32) ve M.G. (28) ile Kalabak Parkı’nda konuşmak için buluştu. Y.K, M.A’nın T.G ve M.G. kardeşlerle aralarındaki sorunu çözmesini istedi. Taraflar arasında çıkan sözlü tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgada M.A, yanında taşıdığı bıçağı T.G’nin vücuduna saplayarak hafif yaraladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Kavgada hafif yaralanan T.G, kaldırıldığı Çine Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, zanlıların evlerinde yaptıkları aramada, bir miktar düşük ayar altın, 1 adet bıçak, 1 adet jop, 1 adet pompalı tüfek, 1 adet otomatik tüfek ve 18 adet fişek ele geçirdi.

İfadeleri alınmak üzere Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar, buradaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri Çine Cumhuriyet Savcılığı’nca serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, M.A. ve T.G’nin evlerinde yapılan aramada ele geçirilen bir miktar düşük ayar altını darphanede inceletmek üzere İzmir’e gönderdi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler