24 Nisan 2024, Çarşamba

Hırsızlıkla suçlandı intihar etti

25 Şubat 2015, Çarşamba 09:33

     


Aydın’ın Karpuzlu İlçesi'nde üst üste gerçekleşen hırsızlık olaylarına adı karıştığı iddia edilen Ahmet Bayındır (33), ruhsatsız tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. 10 yıl önce de av tüfeği ile intihar girişiminde bulunan Bayındır'ın uzun süredir tedavi gördüğü öğrenildi.

 

Olay, Karpuzlu İlçesi Tekeler Mahallesi'ndeki bir inşaatta dün saat: 22.30 sıralarında meydana geldi. İnşaat halindeki evden gelen silah sesini duyan mahalle sakinleri, 11 yıl önce ilaç icerek ve 10 yıl önce de av tüfeği ile intihar girişiminde bulunan Ahmet Bayındır'ın cansız bedenini buldu. Mahalle sakinleri jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, Bayındır'ın ruhsatsız tabanca ile başına ateş ederek intihar ettiğini belirledi.

 

HIRSIZLIKLA SUÇLANMIŞ

Yaklaşık 25 gün önce Halil Deveci'ye ait bin 500 kilo zeytinin çalınması ve 10 gün önce gerçekleşen hayvan hırsızlığı olayına adı karıştığı iddia edilen Ahmet Bayındır'ın, bunu gurur meselesi yaptığı için intihar etmiş olabileceği bildirildi. Bekar olan Bayındır'ın, av tüfeği ile intihar girişiminde bulunduğunda yüzünden yaralandığı, uzun süre tedavi gördüğü ve bir çok kez estetik ameliyat olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler