29 Mart 2024, Cuma

Yaralı annenin feryadı: Yavrumu kurtarın

23 Ekim 2014, Perşembe 16:47

     


Çine'nin Yağcılar Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında karşıdan karşıya geçmeye çalışan anne Zaide Aras (35) ve oğlu Mert Aras'a (10) Özcan Turan (21) yönetimindeki kamyonet çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan anne-oğul ağır yaralandı. Yaralı anne, acılar içinde yerde kıvranırken "Yavrumu kurtarın" diye feryat etti.

 

Kaza, bugün saat: 15:40 sıralarında Aydın-Muğla Karayolu Yağcılar Mahallesi’nin bölünmüş yol çalışmaları devam eden kısmında meydana geldi. Yatağan istikametinden Çine istikametine giden 20 AJC 74 plakalı kamyonet sürücüsü Özcan Turan (21), Yağcılar Mahallesi'nde tek yönlü yolda karşıdan karşıya geçmek isteyen Zaide Aras (35) ve oğlu Mert Aras'a (10) çarptı. Çarpmanın etkisiyle anne ve oğul yola savruldu. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Servi ekiplerine haber vermesi ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, anne ve oğluna ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yaralılar, daha sonra ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne götürdü.

 

YİYECEKLERİ YOLA SAVRULDU

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu öğrencisi Mert Aras'ın okuldan döndüğü ve annesinin de Mert'i almak için yola çıktığı öğrenildi. Çarpmanın etkisiyle Mert'in eve giderken bakkaldan aldığı yiyecekler yola savruldu. Kaza nedeniyle Yatağan-Çine Karayolu kısa bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler