19 Nisan 2024, Cuma

Ali Tamam, son yolculuğuna uğurlandı

23 Temmuz 2016, Cumartesi 18:23

     


Çine’de bir binanın 5'inci katında dış cephe boyası yaparken halatın kopması sonucu 20 metre yükseklikten zemine düşerek yaşamını yitiren Çine Ağrılılar Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyesi Ali Tamam, son yolculuğuna uğurlandı. Tamam'ı sevenleri son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Çine'nin Hamitabat Mahallesi'ndeki kapalı pazar yerinin yakınında bulunan 5 katlı Gökkuşağı Erkek Pansiyonu'nun dış cephesini boyamak için binanın 5'inci katında iskelette çalışan Ali Tamam ve Hüseyin Tamam kardeşler, iskele halatının kopması sonucu yaklaşık 20 metre yükseklikten yere çakıldı. Zemindeki parke taşlarının üzerine düşen Tamam kardeşlere ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılırken, ağır yaralanan kardeşler Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çine Ağrılılar Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Tamam tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÇOCUK YAŞTA ÇİNE'YE YERLEŞTİ

Çocuk yaşta Ağrı'dan göç eden ailesi ile birlikte Çine'ye yerleşen ve Çineliler tarafından sevilen bir kişiliğe sahip olan Ali Tamam'ın cenazesi bugün Soğancılar Mezarlığında toprağa verildi. Yüzlerce kişinin katıldığı cenaze törenine Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile siyasi parti temsilcileri de katıldı. Tamam'ı son yolculuğuna uğurlayan yakın akraba ve arkadaşları, gözyaşlarına hakim olamadı.

KARDEŞİ HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Kazada ağır yaralanan Hüseyin Tamam'ın da Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü, durumunun iyiye gittiği ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler