25 Nisan 2024, Perşembe

Yine ambulans krizi

23 Temmuz 2014, Çarşamba 15:08

     


Çine'de meydana gelen trafik kazasında yine ambulans krizi yaşandı. Kazada bir kişi yaralandı. Yaralıyı Aydın'a götüren ambulans yine Aydın'dan gelirken, kazada yaralanan eşini gören Gülten Karadana, 'umut yok' diyerek yas tuttu.

GALERİ İÇİN FOTONUN ÜZERİNİ TIKLAYIN

Olay bugün saat 11.30 sıralarında Çine'de meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmek isteyen Mehmet Karadana'ya Emin Kuru yönetimindeki 09 EK 029 plakalı araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle kafasını aracın ön camına vuran Metin Karadana, ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşlar 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Yaralı, dakikalarca yerde kanlar içerisinde ambulansın gelmesini bekledi, daha sonra ambulans gelmeyince bir otomobil ile Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı, Aydın'dan gelen ambulans ile Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

 

EŞİ YAS TUTTU

Çine Devlet Hastanesi önünde kazada ağır yaralanan eşini ambulansa bindirilirken gören Gülşen Karadana, feryat etti. 'Allah'ım sen büyüksün' diyerek dua eden Gülşen Karadana, "İyi olmaz, umut yok" diyerek feryat etti.

 

45 DAKİKA AMBULANSIN GELMESİNİ BEKLEDİLER

Kazayı gören vatandaşlar, kazada aracın suçu olmadığını, Metin Karadana'nın koşarak karşıdan karşıya geçmeye çalıştığını söylerken, yaralının 45 dakika yerde ambulans beklediğini ve ambulans gelmeyince bir otomobil ile hastaneye götürüldüğünü söyledi. İnsan hayatı için saniyelerin bile çok önemli olduğunu vurgulayan vatandaşlar, Çine'de olan bir kazaya Aydın'dan ambulansın gelmesinin kabullenilemez olduğunu söyledi.

 

Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Karadana'nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler