29 Mart 2024, Cuma

Orta refüjdeki otlar kazaya neden oldu

23 Nisan 2015, Perşembe 14:05

     


Aydın-Muğla Karayolu, Tokmak Kavşağında önceki gün sabah meydana gelen kazada 22 yaşındaki Adem Altaş hafif bir şekilde yaraladı. Ataş, kazanın orta refüjlerde çıkan otlardan meydana geldiğini söyledi. Kazaya neden olan otlar görevliler tarafından kesildi.

 

Cumalı Mahallesi’nde oturduğunu ve 09 LB 557 plakalı otomobili ile işe gitmek için evden çıktığını söyleyen Adem Altaş, “Sabah Aydın’a işe gitmek için yola çıktım. Tokmak Kavşağına geldim. Orta refüjdeki otların büyük olmasında dolayı Çine istikametinden gelen aracı göremedim. Biraz daha yola çıkınca Çine istikametinden gelen araç ön taraftan çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç bulunduğu yerde ters bir şekilde döndü. Çok şükür ki kazayı küçük sıyrıklarla atlattım” dedi.

 

“BAŞKASININ CANI YANMASIN”

Yaşadığı olayın benzerinin Cumalı Mahallesi’nde yaşayan başka kişilerin de başına geldiğini, onların kazaya karışmadan kurtulduğunu belirten Altaş, “Refüjdeki otlar şuanda tehlike saçıyor. Buradaki otların fazla büyümeden temizlenmesini istiyorum. Aksi takdirde benim başıma gelen, başka kişinin de başına gelebilir. Benim canım yandı, ama bir başka kişilerin canı yanmadan bu konuda yetkilileri göreve davet ediyorum. Aynı zamanda araç giriş ve çıkışının olduğu kavşaklara hız uyarıcı levhaların konulmasını istiyorum” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler