20 Nisan 2024, Cumartesi

“Bir kereden bir şey olmaz dedim, çok şey oldu”

19 Ekim 2022, Çarşamba 12:17

     


Çine’de uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için mücadele eden kadın Yeşilay sayesinde kurtulacağını belirterek, “Bir kereden bir şey olmaz dedim, çok şey oldu” dedi.

Çine’de yaşayan bir kadın, 7 yıl önce ‘Bir kere denesene’ denilerek başladığını söylediği uyuşturucu bağımlılığından kurtulmak için verdiği mücadeleyi sosyal medya hesabından anlattı. Çine Ülkü Ocakları, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve aynı zamanda Yeşilay Aydın İl Şube Müdürü Ali Dinçer’i de etikleyerek paylaşım yapan kadın, adeta gençlerin ve ailelerin nasıl uçuruma itildiğini gözler önüne serdi.

“MERAK EDİP DENEDİM VE BIRAKAMADIM, BIRAKAMIYORUM”

Çine’deki durumu özetleyen ve uyuşturucu bağımlığının nasıl başladığını, bu sürede yaşadıklarını dile getiren kadın, "Ben istemiyorum sanki, benim bedenimdeki birisi beni oraya çekiyor ama duracağım Yeşilay sayesinde. Bir kereden bir şey olmaz dedim, çok şey oldu. Merak edip denedim ve bırakamadım, bırakamıyorum. Dediklerime bakın. Bir şey yok sende iç, bende içiyorum bak bana bir şey oldu mu? Denesene! İyiyim. Bağımlısı değilim. para bulsana. Bir duman da olsa bul yoksa öleceğim bak. Ne istersen yapar o benim sözümden çıkamaz sen yeter ki gerekeni ver. 50-100 atta kumar oynayayım şanslı hissediyorum. Ben içmiyorum. Bana ne ya yüksek olsun gerisi sizin olsun. Hayata tekrardan tertemiz bir nefes almak için son saatlerimi bu şekilde paylaşımla sonlandırıyorum” açıklamalarında bulundu.

“BEN BAĞIMLISI DEĞİLİM DİYORUM”

Adeta yardım çığlığında bulunan ve ilgili kuruluşların sosyal medya hesaplarını da etiketleyen kadın son olarak şu ifadelere yer verdi;

“7 yıllık uyuşturucu bağımlılığım için yarın bir adım atıyorum. Tedaviyi kabul etmemde ve bana destek olan ilk olarak anneme sonra da @alidincer.09 hocama çok teşekkür ederim. Geri dönüşüm çok güzel olacak. Ben bağımlısı değilim diyorum. Ama yarın tekrar içiyorum, içiriyorum ama durmak istiyorum. Bedenimden bir başkası tekrar oraya çekiyor. #baskakimseyizehirlemicem #kendimidurdurucam.” (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler