19 Nisan 2024, Cuma

Azrail bu kez affetti

17 Haziran 2016, Cuma 13:55

     


Çine'de meydana gelen trafik kazasında otomobil ve motosiklet çarpıştı. İki aracın da kullanılamaz hale geldiği kazada başlarında kask bulunmadığı öğrenilen motosiklet üzerindeki 2 kişi, yaklaşık 6-7 metre havaya uçtu. Ölümün eşiğinden dönen yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Adnan Menderes Bulvarı'nda Efeler istikametine ilerlemekte olan Zekeriya Dere (17) yönetimindeki 09 LZ 309 plakalı motosiklet ile kavşaktan ilçe merkezine giriş yapmak isteyen Mehmet Uyar (40) yönetimindeki 09 LS 962 plakalı otomobil çarpıştı. İki aracın da kullanılamaz hale geldiği trafik kazasında, motosiklet üzerinde bulunan Zekeriya Dere (17) ve Gökçe Gürbüz'ün (17) şiddetli çarpışmanın etkisiyle yaklaşık 6-7 metre havaya uçtuğu bilgisine ulaşıldı. Otomobil sürücüsünün yara almadığı kazada, yaralılar 112 Acil Servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Ölümün eşiğinden dönen yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Otomobil sürücüsünün ehliyetine daha önce alkollü araç kullanmaktan dolayı el konulduğu, motosiklette bulunan ve yaralanan kişilerin ise kafalarında kask bulunmadığı bildirilirken, kazazedelere bu eksiklerinden dolayı cezai işlem uygulanacağı öğrenildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler