19 Nisan 2024, Cuma

'Dayı' dayağı

14 Temmuz 2016, Perşembe 15:24

     


Çine Topçam Madran Suyu dolum noktasında meydana gelen kavgada dolum tesisinde çalışan ve Eski CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan Turgay Güneş, kimliği belirlenemeyen bir kişiye 'dayı' dediği gerekçesiyle iki kişi tarafından dövüldü. Güneş, kendisine kabadayılık yapan kişilerden şikayetçi oldu.

Olay saat 12.00 sıralarında meydana geldi. 09 AL 101 plakalı otomobil ile Çine Topçam Madran Suyu dolum noktasında sıraya giren, kimliği belirlenemeyen iki kişinin önce sıranın çokluğundan yakındığı, daha sonra da dolum noktasında çalışan Turgay Güneş'e sözlü tacizde bulunduğu, ardından da görevliyi dövdüğü iddia edildi. Olayda Güneş'in cep telefonu ve dolum kulübesinin camı da kırılarak zarar gördü.

 

'DAYI' DEDİ, DARP EDİLDİ

Olayı Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildiren Turgay Güneş, kendisini darp ettiğini iddia ettiği henüz kimliği belirlenemeyen iki kişiden şikayetçi oldu. Güneş, polise verdiği ifadede iki kişiden birisinin 'Ben bu sırayı beklemem, dediğini belirtirken 'Dayı biraz bekle' diyerek seslenmesinin ardından kişinin 'Sen bana nasıl dayı dersin' diyerek sözlü tacizde bulunmasının ardından kendisini darp ettiklerini söyledi. Çine İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler Güneş'i darp eden iki kişinin bulunması ve ifade vermeleri için çalışma başlattı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler