25 Nisan 2024, Perşembe

Hırsız akıllanmadı

12 Temmuz 2017, Çarşamba 15:41

     


Çine'de 10 gün önce motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ancak mahkemece serbest bırakılan Mesut K., bu kez çalıştığı işyerinin deposunu soyduğu iddiası ile çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Çaltı Mahallesinde inşaat ustası Fuat Açıkgöz’ün, iş yeri deposundan 1 adet spiral makinesi, 1 adet kaynak makinesi ve 1 adet hilti çalındı. Açıkgöz'ün, olayı jandarmaya bildirmesi üzerine harekete geçen kolluk kuvvetleri çalınan makineler ve hırsızın izini sürdü. Makineler Karpuzlu Güney Mahallesinde bir iş yerinde bulunurken, makineleri bir süre önce Açıkgöz’ün yanında çalışan Mesut K.’nın çaldığı iddia edildi. Mesut K., gözaltına alındı.

 

Mesut K., bundan 10 gün önce Çine Hamitabat Mahallesinde çalınan motosiklet hırsızlığına karıştığı gerekçesi ile gözaltına alınmış, yanındaki arkadaşı tutuklanmış ancak kendisi serbest bırakılmıştı. Hırsızlık iddiası ile tekrar Çine Adliyesi'ne götürülen Mesut K., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler