25 Nisan 2024, Perşembe

TIR devrildi:3 yaralı

11 Ağustos 2016, Perşembe 11:35

     


Yayaya çarpmamak için ani manevra yapan TIR şoförü ile yanındaki yolcu ağır yaralandı.

 

Aydın -Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda meydana gelen trafik kazasında, 2'si ağır 3 kişi yaralandı. TIR şoförünün, aniden önüne çıkan yayaya çarpmamak için kaza yaptığı öğrenildi.

 

Alınan bilgiye göre, Aydın'dan Çine istikametine seyir halindeki parke yüklü 41 E 764 plakalı TIR’ın şoförü, Çine Bölge Trafik İstasyon Amirliği önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Tolga Ağar'a çarpmamak için ani manevra yaptı. Bu nedenle devrilip yaklaşık 15 metre sürüklenen TIR’daki Ramazan Kılıç (56) ve Maksut Doğramacı (62) ile TIR'ın önüne aniden çıktığı iddia edilen Tolga Ağar, yaralandı.

Olayın görgü tanıkları, yolun karşısına geçmeye çalışan Tolga Ağar ile TIR şoförünün birbirlerini son anda fark ettiklerini ve kazanın, şoförün yayaya çarpmamak için direksiyonu aniden kırması sonucu meydana geldiğini söyledi.

 

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri tarafından ambulans ile Çine Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Çine Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılar, buradan Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tolga Ağar'ın hayati tehlikesinin olmadığı, Ramazan Kılıç ve Maksut Doğramacı'nın ise kazada ağır yaralandığı, hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Kaza sebebiyle bir süreliğine trafiğe kapatılan bulvarda, TIR'ın çekici ile kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler