20 Nisan 2024, Cumartesi

15 yaşındaki çocuk, kendisini yanlışlıkla vurmuş

10 Haziran 2016, Cuma 14:58

     


Çine’nin Dorumlar Mahallesi’nde hayvanları otlatmaya çıktığı dağda karnından vurulan 15 yaşındaki G.G’nin, emniyetini açık unuttuğu av tüfeği ile kendisini yanlışlıkla vurduğu belirlendi. G.G’nin kaldırıldığı Aydın Atatürk Devlet Hastanesi’nden İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü bilgisine ulaşıldı.

Dorumlar Mahallesi’nde 15 yaşındaki G.G’nin av tüfeği ile karnından vurulmasıyla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, çocuğun hayvanları otlattığı dağda arkadaşı ile tavşan avına çıktığı ve emniyetini açık unuttuğu tüfeği ile kendisini yanlışlıkla vurduğu bilgisine ulaştı. Önce Çine Devlet Hastanesi’ne, ardından Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan G.G’nin hayati tehlikesinin devam ettiği ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Çocuğun iç organ ve kalça kemiklerinde ağır yaralanmalar olduğu bildirildi.

Hastanede iyi haber almak için bekleyen yakınları, G.G’nin bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor. (OSMAN YURTTAŞ)

15 yaşındaki çocuk kendini vurdu







 
Son Eklenen Haberler