20 Nisan 2024, Cumartesi

Minibüs yoldan çıktı: 1 ölü 3 yaralı

8 Ekim 2016, Cumartesi 13:54

     


Aydın’da direksiyon hakimiyetini kaybeden Levent Çoban idaresindeki minibüs şarampole yuvarlandı. Kazada minibüsün sürücüsü Çoban hayatını kaybederken, 2’si kadın 3 kişi de yaralandı.

Kaza Aydın-İzmir Karayolu Germencik Ömerbeyli Kavşağı’nda saat 04.00’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Levent Çoban (35) idaresindeki 09 HC 771 plakalı minibüs, İncirliova istikametinden Germencik İstikametine doğru seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Levent Çoban, olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan Sibel Ç. (36), Özlem K. (28) ve Tolga S. (23) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden Levent Çoban’ın cenazesi ise Germencik Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Çoban'ın 1.61 promil alkollü olduğu bildirildi. Jandarmanın kazayla ilgili soruşturması devam ediyor.

ÜÇ GÜN ÖNCE İŞE BAŞLAMIŞTI

Kazada hayatını kaybeden Çoban’ın bekar olduğu, bir süre emlak danışmanlığı yaptığı, 3 gün önce de Aydın’da bir gıda toptancı firmasında pazarlamacı olarak işe başladığı öğrenildi. Levent Çoban’ın cenazesinin ikindi namazına müteakip Çine’de toprağa verileceği öğrenildi. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler