28 Mart 2024, Perşembe

Giyecek elbiseleri dahi kalmadı

8 Nisan 2015, Çarşamba 16:50

     


Çine’nin Saraçlar Mahallesi’nde yığma taş evde çıkan yangın 5 kişiyi evsiz bıraktı. Alevler, kısa zamanda evin her tarafını kaplarken evdeki bütün eşyalar kül oldu.

Yangın, geçtiğimiz Cumartesi akşam saat: 22.00 sıralarında meydana geldi. Evde yalnızken bir anda alevlerin arasında kalan Hakan Sel (45), canını zor kurtardı. Yangının çıkış nedeni ise henüz belirlenemedi. Olayın hala şokunda olduğunu söyleyen baba Hakan Sel, “Ailemle evde oturuyordum. Uyumuş kalmışım. Eşim ve 3 çocuğum komşulara misafirliğe gitmiş. Uyandığımda ev yanıyordu. Bir anda panikledim. Evde çocuklarımı ve eşimi aramaya başladım. Bulamayınca kendimi zor dışarıya attım. Çok şükür eşim ve çocuklarım ben uyuyunca misafirliğe gitmiş. Aile olarak büyük bir felaketten kurtulduk” dedi.

UZANACAK BİR YARDIM ELİ BEKLİYORLAR

Kendisinin Koah hastası olduğu ve çalışmakta çok zorlandığını belirten Sel, “Mahallenin en fakir ailesiyim. Eşimle gündelik işlere gidip geçimimizi bir şekilde temin ediyorduk. Eşim Feride Sel ayağında rahatsız olduğu için çalışamıyor. Hastalığım nedeniyle ben de çalışmakta çok zorlanıyorum. Bir de başımıza bu afet geldi. Durumum çok kötü. Bir torba çimento alacak ne param var nede gücüm. Hiç bir şeyim kalmadı. Eşyalarımın hepsi yandı. Sadece üzerimizdeki elbiseler kaldı. Üç çocuğumun birisi liseyi bitirdi. İkisi de okuyor. Devletten ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum” diye konuştu.

5 KİŞİ TEK GÖZLÜ BİR ODADA OTURUYORLAR

Sel Ailesi, YANGIN sonrası yanan evlerinin bahçesinde bulunan tek gözlü bir odada 5 kişi yaşam mücadelesi veriyor. Öte yandan aile Saraçlar Mahalle halkının ve akrabalarının gıda yardımıyla geçimini sürdürüyor. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler