19 Nisan 2024, Cuma

Çineli damat Muğla'da dehşet saçtı

6 Mart 2018, Salı 15:25

     


Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Çineli damat Aydın Bozkurt, kayın babası ve kayın biraderini öldürdü. Eşini de ağır yaralayan Bozkurt, intihar ederek kendi canına da kıydı. 

 

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan Çine'nin Mutaflar Mahallesinden Aydın Bozkurt, 12 yıllık evli olduğu ve 2 aydır ayrı yaşadığı eşi Zeynep Bozkurt'u yaraladığı olayda kayın babası Ahmet Sivrikaya (68) ve imam hatip lisesi öğrencisi kayınbiraderi Abdullah Sivrikaya'yı (18) pompalı tüfekle öldürüp intihar etti. Zeynep Bozkurt'un, eşinin malvarlığı ile ilgili tedbir davası açtığı, tarafların Köyceğiz Adliyesi'ndeki bu tedbir davasının duruşmasından döndükleri esnada olayın yaşandığı öğrenildi. 

 

Zeynep Bozkurt'un, kaldırıldığı hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildiği, hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Olayda yaşamını yitirenlerin cesetleri ise savcılığın ve jandarmanın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Muğla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler