18 Nisan 2024, Perşembe

Çine'de otomobil uçuruma yuvarlandı: 1 ölü, 1 yaralı

5 Eylül 2016, Pazartesi 11:36

     


Çine'de meydana gelen tek taraflı trafik kazasında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Kazada bir kişi öldü, bir kişi yaralandı.

 

Kaza, bugün Kavşit Mahallesi ile Dutluoluk Mahallesi arasında saat:04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kavşit Mahallesinden Çine merkez iskikametine seyreden Ülfet Tosun idaresindeki 09 LS 94 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solundan yaklaşık 20 metre yükseklikten uçuruma yuvarlandı. Sürücü Ülfet Tosun olay yerinde hayatını kaybederken, otomobilin içerisinde bulunan oğlu Hakkı Tosun ise yaralandı. Yaralı Çine Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken, hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.

 

FREN İZİNE RASTLANMADI

Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlatırken, ilk belirlemelere göre otomobilin uçuruma yuvarlandığı yol üzerinde fren izine rastlanmadı. Otomobilin uçurum kenarında bulunan bir kayaya çarptığı ve ardından zeytin ağacını kırarak durabildiği tespit edildi.

 

TOSUN'UN YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

Kazada ölen Ülfet Tosun'un cenazesi savcının gelmesi için bir süre olay yerinde bekletildi. Bu sürenin yaklaşık bir saatin üzerine çıkması ve Tosun'un yakınlarının tepki göstermesi üzerine savcının talimatı ile Tosun'un cenazesi itfaiye ekipleri tarafından alınarak cenaze aracı ile Cumhuriyet Mahallesi Şeyhler mevkindeki evine getirildi. Tosun'un yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler