24 Nisan 2024, Çarşamba

Hırsızların evdeki hesabı çarşıya uymadı

5 Şubat 2019, Salı 21:13

     


Antalya'dan Çine'ye gelen ve hayvan hırsızlığı iddiası ile gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

 

Çine'nin Söğütçük Mahallesi Tüller mevkisinde yaşayan vatandaşlar mahallede gezen yabancı şahıslardan şüphelenerek olayı jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerini harekete geçiren ihbar sonrası mahallede yaşayan Selahattin Gökçekoyun'a ait bir inek uyuşturulmuş halde bulundu. Jandarma hayvan hırsızlarının peşine düştü. Şüphelilerin bulunduğu 15 HL 718 plakalı araç Aydın-Muğla Karayolu kontrol noktasında durduruldu. Araç içerisindeki M. S., G. S., E. T. ve M. A. gözaltına alındı. Şüpheliler Çine Adliyesinde çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi. 

 

"GÖZLERİNİ KARARTMIŞLAR"
Çine Söğütçük Mahalle Muhtarı Mehmet Akkavak, "Öğlen vakti ana yola çok yakın ve insanların olduğu bir yerde bu hırsızlığa kalkışan zanlılar pes dedirtti. Bunlar gözlerini karartmış. Bu gibi üreticinin zor zahmet ürettiği geleceğini yatırdığı malına göz diken kişiler cezasını en ağır şekilde çekmeli" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler