29 Mart 2024, Cuma

Aydın'ın ölüm kavşağı iş başında

4 Haziran 2021, Cuma 18:28

     


Aydın'ın merkez ilçesi Efeler'de sık sık kazaların meydana geldiği Çakırbeyli Kavşağı'nda kazaya karışan otomobil, karşı yönden gelen TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Otomobilde eşi ve oğlu da bulunan sürücü Pınar Dalmış, "Ben yurtdışına kadar kendim araç kullanıyorum. Ama burası gibi bir yol düzeni de böyle bir şoför de görmedim" dedi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Çakırbeyli Mahallesi Kavşağı'nda saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Muğla istikametine seyreden Pınar Dalmış idaresindeki 34 CRU 267 plakalı otomobile, Çakırbeyli istikametinden gelen ve karayoluna girmeye çalışan Recep Saraç idaresindeki 35 GA 6688 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan Pınar Dalmış'ın kullandığı otomobil, karşı şeride geçerek durabildi. O esnada karşı yönden gelen TIR'ın altında kalmaktan son anda kurtulan otomobil, yolu aşarak durabildi. Kazaya karışan 35 GA 6688 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan 48 yaşındaki Nermin Saraç yaralandı. Yaralı, olay yerine çağrılan 112 ekiplerince Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne sevk edildi. Yaralı Saraç'ın sağlık durumu iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Ölümle burun buruna geldiklerini belirten ve otomobilde eşi ve çocukları da bulunan Pınar Dalmış, "Ben 20 yıldır araç kullanıyorum. İşim gereği Irak'a kadar tek şoför olarak gidip geliyorum. Burası gibi bir yol düzeni de böyle bir şoför de görmedim" diye sitem etti.

Çevredeki vatandaşlar ise, Adnan Menderes Demokrasi Müzesi önünde bulunan bu kavşakta sık sık kazaların meydana geldiğini, yetkililerin bu kavşağa çözüm üretmesi gerektiğini savundu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler